tag:blogger.com,1999:blog-4051685026404218127.comments2022-04-08T20:52:26.812-07:00Varhaisia reseptejäJenni Sahramaahttp://www.blogger.com/profile/13914216117574545335noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-4051685026404218127.post-38677512305070733482009-04-09T04:51:00.000-07:002009-04-09T04:51:00.000-07:00Kinuskin testaamisen kikka on se, että massasta ti...Kinuskin testaamisen kikka on se, että massasta tiputetaan muutama pisara kylmään veteen. Massa jähmettyy ja siitä voi tunnustella, kuinka kovaa tai pehmeää keitos tulee olemaan. <BR/><BR/>Itse olen keittänyt litraa kermaa pari tuntia, jolloin siitä tuli sopivan pehmeää sekä leikattavaksi että sormin syötäväksi. Eräs tuttu onnistui kyllä lähes pilaamaan kinuskierän, kun ei ymmärtänyt ohjetta "keitetään hiljaisella tulella" vaan käänsi levyn suoraan vitoselle. No, pystyi niitä karkkeja silti vielä imeskelemään, jos sai lohkottua paloja irti.<BR/><BR/>On muuten hieno blogi, odotan innolla, mitä tänne tulee! Saa nähdä, pääsenkö tapaamisiinkin jossain vaiheessa.Anonymousnoreply@blogger.com